Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Maquinària

Estem especialitzats en la creació de maquinària feta a mida, per cobrir unes necessitats particulars dels nostres clients.
La maquinària personalitzada permet trobar solucions especifiques per  operacions complexes, repetitives, millorar rendiments o millorar nivells de producció.
No dubteu en contactar-nos i explicar-nos les vostres necessitats.
Si està interessat a comprar maquinària d’ocasió o si vol vendre alguna de les màquines de la seva propietat, no dubti en contactar-nos. L’ajudarem a trobar el que busca.
HTO-B
La talladora de pont clàssica per excel•lència. Permet fer qualsevol tipus de tall a una o vàries planxes de material.
Se’n valora l’acurat disseny que li proporciona precisió, agilitat, robustesa i una llarga vida útil. També se'n valora l'enorme facilitat d'ús.
Permet incorporar característiques tècniques i programes de tall especials per tal d’adaptar el màxim la màquina a les necessitats concretes de cada taller (copiador, programa cuines, programa talls a 0 i 90º...)

Exemples d’aplicacions:
Tall de taulers per a cuines i banys, rajoles, sòcols, motllures rectes amb copiador, peces especials.
HTO-GARBI
Talladora de pont bàsica que permet realitzar qualsevol tipus de tall a planxes i altres peces de gruix reduït.
Destaca per tenir una gran versatilitat, agilitat i facilitat d’ús, de manera que garanteix un alt ritme de producció.
Permet incorporar opcionalment programes de tall per facilitar aquells treballs més complexos i freqüents (programa cuines, programa de tall a 0 i 90º...).
Exemples d’algunes aplicacions:
Tall de taulells per banys i cuines, rajoles, sòcols, peces especials.
HTO-XALOC-R
Talladora de pont CNC de tamany mitjà que es caracteritza per la seva gran versatilitat. Al tenir el capçal giratori i la taula fixa és ideal per aquells tallers amb espai limitat.
La màquina és robusta i de línies bàsiques. Ha estat dissenyada per poder tenir una llarga vida útil i un alt rendiment.
El capçal giratori (disc fins a Ø625 mm) està constituït per elements de precisió, de manera que es garanteix rapidesa i una bona fiabilitat de la màquina en tots els treballs.
Dotada dels automatismes necessaris, l’HTO-XALOC-R permet realitzar tot tipus de treballs. Entre altres opcions, també pot incorporar un capçal fresa per fer forats o fresats.
HTO-M 
Talladora de pont basada en el model HTO-GARBÍ però amb una estructura monobloc, amb taula abatible i capçal giratori. Permet realitzar qualsevol tipus de tall a planxes i altres peces de gruix reduït.
Destaca per la seva versatilitat, agilitat i facilitat d’ús, de manera que garanteix un alt ritme de producció.
El fet de tenir l’estructura monobloc en facilita la instal•lació ja que no requereix fonamentació.
Exemples d’algunes aplicacions:
Tall de taulells per banys i cuines, rajoles, sòcols, peces especials.
HTO-1200/2500
Talladora de pont de grans dimensions. En funció del diàmtre de disc màxim amb el que pugi treballar (des de 1200mm fins a 2000mm), l'estructura de la màquina presenta la potència i robustesa necessàries per garantir una bona agilitat de moviments i precisió.
Exemples d’aplicacions (depenent del diàmetre de disc):
Tall de blocs, treballs de cadirat, talls de peces de gruix, taulers per a cuines i banys, rajoles, sòcols, peces especials.
HPCS
Polidora de cinta automàtica per a polir i abrillantar superfícies de material brut, granit i/o marbre.
Es distingeix una primera zona amb els capçals de calibrar i una segona zona amb els capçals de polir i abrillantar, dotats amb un moviment de vaivé per garantir un bon acabat a tot el material.
La màquina amb un acurat disseny i acabats, disposa a la part frontal d’una franja de comportes transparents, així com dels comendaments de control dels capçals i de la cinta, per tal de poder veure i controlar còmodament el treball que s’estar realitzant. 
Diversificació de models segons el nombre de capçals i l’amplada màxima de material a treballar (des de 400mm fins a 2000mm), característiques que es poden modificar segons les necessitats de cada cas.
HPB
Polidora de braç mitjançant l’acció d’un plat d’abrasius giratori.
El braç articulat està especialment dissenyat perquè resulti molt lleuger i manejable de manera que l’operari el pugui conduir amb gran facilitat per tota la superfície a polir.
Alhora, el braç incorpora el quadre de comandaments, de manera que permet regular la pressió de treball de la mola per tal d’ajustar-la còmodament, a les necessitats del polit que s’està realitzant obtenint així un excel•lent resultat.
Màquina bàsica per qualsevol taller, d’alt rendiment i llarga vida útil.
HBIS-0
Biselladora manual portàtil.
Permet fer petits bisells a les quatre arestes de tot tipus de rajoles. Destaca per la facilitat d’ús i mobilitat.
És ideal per utilitzar com a màquina auxiliar per exemple a la sortida d’una màquina de treball continu, com pot ser una polidora de cinta, o per utilitzar a peu d’obra.
El sistema de bisellat actuant a la cara inferior de la peça fa que no sigui necessari regular l’alçada del capçal i alhora, garanteix la igualtat d’altura dels bisells. Permet seleccionar entre 1, 2 o 3 cicles depenen de l’acabat desitja i gràcies a la taula de rolines, es minimitza l’esforç necessari per fer entrar i sortir les peces.
HMF-0
Màquina de foradar concebuda per realitzar forats a les cares laterals de peces rectangulars o quadrades.
Gaudint d’un innovador disseny, resulta un model extremadament pràctic, manejable, eficaç i de molt baix cost.
Cada capçal és autoportant de tots els elements necessaris per a la realització del forat: broca, topalls, premsors, etc. Aconseguint així un funcionament molt àgil i còmode.
L’estructura, muntada sobre quatre rodes, en facilita el trasllat.
Permet foradar gran diversitat de formes i fins i tot substituir espontàniament, la broca per un petit disc podent realitzar així ranures horitzontals.