Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

HTO-CUT

FIXATION AUTOMATIQUE DE LAITON CNC modèle HTO-CUT

La débiteuse a poutre HTO-CUT c'est une machine avec control CNC de 5 axes, très agile et précise.

En plus de les trois axes orthogonales (X, Y i Z), elle a la tète rotative sur  360º et inclinable jusqu'a 0º. Pour ça elle e capable du faire des coupes courbes et des coupes a n'importe quel angle.

En option elle peut avoir une deuxième tête pour utiliser des outils de fraisage.

S'agit d'une machine avec une très grande versatilité qui peut travailler en mode manuel, semi-automatique ou entièrement automatique.

MÀQUINES D'OCASIÓ

També els hi podem oferir maquinària CANIGÓ d'ocasió, 100% restaurada, revisada i amb garantia. Els nostres técnics s'encarreguen de realitzar una revisió profunda de la maquinària per assegurar el seu funcionament a ple rendiment.

En el nostre catàleg de maquinària d'ocasió, poden trobar polidores, talladores de pont, centres de treball universal, màquines per foradar, etc.

Si està interessat en comprar maquinària d'ocasió o voldria vendre alguna de les màquines CANIGÓ de la seva propietat, no dubti a contactar-nos. L'ajudarem a trobar el que busca.


HTO-CUT

TALLADORA DE PONT CNC model HTO-CUT

HTO-CUT is a full automated, CNC type, bridge sawing machine. It stands out for its accurate design and wide range possibilities.

Thanks to their 5 interpolated axis, it can do any type of cuts, in a fast and precisely way and always by maintaining the table in fixed position.

It is important to highlight the innovative CANIGO operation program. This program was specifically developed by CANIGO according to its long experience in stone processing machine. The result is a very easy to use operation program, based on icons and specially designed to shortly program the most common tasks. 

UNIVERSAL WORK CENTER model HM6000A
Milling machine. It can perform a wide range of milling jobs: kitchen and bath tops, shower skins, basins, inscriptions, etc.

Thanks to its monoblock structure it is easy to transport and to install. It has store for 32 tools.

It is controlled by a user-friendly program which is installed on a tough screen.

HM6000A

UNIVERSAL WORK CENTER model HM6000A

Milling machine. It can perform a wide range of milling jobs: kitchen and bath tops, shower skins, basins, inscriptions, etc.

Thanks to its monoblock structure it is easy to transport and to install. It has store for 32 tools.

It is controlled by a user-friendly program which is installed on a tough screen.

MAQUINÀRIA

Estem especialitzats en la creació de maquinària feta a mida, per cobrir unes necessitats particulars dels nostres clients. La maquinària personalitzada permet trobar solucions especifiques per operacions complexes, repetitives, millorar rendiments o millorar nivells de producció.

No dubteu en contactar-nos i explicar-nos les vostres necessitats.
 
HTO-B
La talladora de pont clàssica per excel.lència. Permet fer qualsevol tipus de tall a una o vàries planxes de material.
Se’n valora l’acurat disseny que li proporciona precisió, agilitat, robustesa i una llarga vida útil. També se'n valora l'enorme facilitat d'ús.
Permet incorporar característiques tècniques i programes de tall especials per tal d’adaptar el màxim la màquina a les necessitats concretes de cada taller (copiador, programa cuines, programa talls a 0 i 90º...)

Exemples d’aplicacions:
Tall de taulers per a cuines i banys, rajoles, sòcols, motllures rectes amb copiador, peces especials.
CATÀLEG_HTO-B

CENTRE DE TREBALL UNIVERSAL model HM6000A

Centre de fresat. Pot realitzar tot tipus d’operacions de fresat per obtenir: tauler per cuina i bany, plats de dutxa, aigüeres, inscripcions, etc. Gràcies a la seva estructura monobloc és molt fàcil d’instal·lar i transportar. Té un magatzem amb 32 eines.

Es controla mitjançant una pantalla tàctil amb un programa molt fàcil d’utilitzar basat amb icones.

HTO-GARBI
Talladora de pont bàsica que permet realitzar qualsevol tipus de tall a planxes i altres peces de gruix reduït. Destaca per tenir una gran versabilitat, agilitat i facilitat d'ús, de manera que garanteix un alt ritme de producció.
Permet incorporar opcionalment programes de tall per facilitar aquells treballs més complexos i freqüents (programa de cuines, programa de tall a 0 i 90º..)
Exemples d'aplicacions:
Tall de taulells per banys i cuines, rajoles, sòcols, peces especials.
CATÀLEG_HTO-GARBI

HTO-XALOC-R
Talladora de pont CNC de tamany mitjà que es caracteritza per la seva gran versatilitat. Al tenir el capçal giratori i la taula fixa és ideal per aquells tallers amb espai limitat.
La màquina és robusta i de línies bàsiques. Ha estat dissenyada per poder tenir una llarga vida útil i un alt rendiment.
El capçal giratori (disc fins a Ø625 mm) està constituït per elements de precisió, de manera que es garanteix rapidesa i una bona fiabilitat de la màquina en tots els treballs.
Dotada dels automatismes necessaris, l’HTO-XALOC-R permet realitzar tot tipus de treballs. Entre altres opcions, també pot incorporar un capçal fresa per fer forats o fresats.
CATÀLEG_HTO-XALOC-R
HTO-M 
Talladora de pont basada en el model HTO-GARBÍ però amb una estructura monobloc, amb taula abatible i capçal giratori. Permet realitzar qualsevol tipus de tall a planxes i altres peces de gruix reduït.
Destaca per la seva versatilitat, agilitat i facilitat d’ús, de manera que garanteix un alt ritme de producció.
El fet de tenir l’estructura monobloc en facilita la instal•lació ja que no requereix fonamentació.
Exemples d’algunes aplicacions:
Tall de taulells per banys i cuines, rajoles, sòcols, peces especials.
CATÀLEG_HTO-M
CENTRO DE TRABAJO UNIVERSAL modelo HM6000A

Máquina molduradora. Puede realizar todo tipo de operaciones de fresado para obtener: tablero para cocina y baño, platos de ducha, fregaderos, inscripciones, etc. Gracias a su estructura monobloc es muy fácil de instalar y transportar. Tiene un almacén con 32 herramientas.

Se controla mediante una pantalla táctil con un programa muy fácil de utilizar basado en iconos.

/o:p>

Hay que destacar que  la innovadora programación que utiliza Canigó hace que resulte muy fácil de utilizar.

 

HTO-1200/2000
Talladora de pont de grans dimensions. En funció del diàmtre de disc màxim amb el que pugi treballar (des de 1200mm fins a 2000mm), l'estructura de la màquina presenta la potència i robustesa necessàries per garantir una bona agilitat de moviments i precisió.
Exemples d’aplicacions (depenent del diàmetre de disc):
Tall de blocs, treballs de cadirat, talls de peces de gruix, taulers per a cuines i banys, rajoles, sòcols, peces especials.
CATÀLEG_HTO-1200
CATÀLEG_HTO-1600
CATÀLEG_HTO 2000HPCS
Polidora de cinta automàtica per a polir i abrillantar superfícies de material brut, granit i/o marbre.
Es distingeix una primera zona amb els capçals de calibrar i una segona zona amb els capçals de polir i abrillantar, dotats amb un moviment de vaivé per garantir un bon acabat a tot el material.
La màquina amb un acurat disseny i acabats, disposa a la part frontal d’una franja de comportes transparents, així com dels comendaments de control dels capçals i de la cinta, per tal de poder veure i controlar còmodament el treball que s’estar realitzant. 
Diversificació de models segons el nombre de capçals i l’amplada màxima de material a treballar (des de 400mm fins a 2000mm), característiques que es poden modificar segons les necessitats de cada cas.
CATÀLEG_HPCS
HPB
Polidora de braç mitjançant l’acció d’un plat d’abrasius giratori.
El braç articulat està especialment dissenyat perquè resulti molt lleuger i manejable de manera que l’operari el pugui conduir amb gran facilitat per tota la superfície a polir.
Alhora, el braç incorpora el quadre de comandaments, de manera que permet regular la pressió de treball de la mola per tal d’ajustar-la còmodament, a les necessitats del polit que s’està realitzant obtenint així un excel•lent resultat.
Màquina bàsica per qualsevol taller, d’alt rendiment i llarga vida útil.
CATÀLEG_HPB
HBIS-0
Biselladora manual portàtil.
Permet fer petits bisells a les quatre arestes de tot tipus de rajoles. Destaca per la facilitat d’ús i mobilitat.
És ideal per utilitzar com a màquina auxiliar per exemple a la sortida d’una màquina de treball continu, com pot ser una polidora de cinta, o per utilitzar a peu d’obra.
El sistema de bisellat actuant a la cara inferior de la peça fa que no sigui necessari regular l’alçada del capçal i alhora, garanteix la igualtat d’altura dels bisells. Permet seleccionar entre 1, 2 o 3 cicles depenen de l’acabat desitja i gràcies a la taula de rolines, es minimitza l’esforç necessari per fer entrar i sortir les peces.
CATÀLEG_HBIS


HMF-0
Màquina de foradar concebuda per realitzar forats a les cares laterals de peces rectangulars o quadrades.
Gaudint d’un innovador disseny, resulta un model extremadament pràctic, manejable, eficaç i de molt baix cost.
Cada capçal és autoportant de tots els elements necessaris per a la realització del forat: broca, topalls, premsors, etc. Aconseguint així un funcionament molt àgil i còmode.
L’estructura, muntada sobre quatre rodes, en facilita el trasllat.
Permet foradar gran diversitat de formes i fins i tot substituir espontàniament, la broca per un petit disc podent realitzar així ranures horitzontals.
CATÀLEG_HMF-0
CORTADORA DE PUENTE, modelo HTO-CUT

Cortadora de puente totalmente automatizada, tipo CNC, de esmerado diseño y altas prestaciones.

La interpolación de los cinco ejes permite realizar cualquier tipo de corte con mucha precisión y máxima rapidez de movimientos, manteniendo siempre la mesa estática.

Completando sus prestaciones, incorpora un cabezal para la fresa de corte. Hay que destacar que  la innovadora programación que utiliza Canigó hace que resulte muy fácil de utilizar.

POLIDORES DE CANTELLS model LTT-621
Polidora rectilínia per cantells amb perfils rodons, plans a 90º, plans inclinats i perfils combinats amb una part plana i una part rodona.

El modelatge dels perfils rodons no es realitza amb fresa diamantada de forma, si no amb moles diamantades "tipus tassa" que serveixen per a tots els radis dels perfils i per a tots els gruixos de material.

Disposa d'un capçal per calibrar, dos capçals per bisellar i 6 capçals oscil·lants per al pulidor. Pot fer també goteró.
TALLADORA DE SÒCOL model HSAL
Talladora de sòcol.
Especialment dissenyada per obtenir sòcol a partir de tires de material (50 x 30 x 25000 mm aprox.) amb una cara prèviament polida.
Gràcies al seu eficaç sistema de treball, la màquina permet obtenir, d’una sola passada, una tira de sòcol inclinat amb un petit bisell a la punta gaudint així d’un immillorable acabat.
La sòlida estructura monobloc i les dues portes frontals fan de la màquina una eina molt segura i amb una llàrga vida útil.
POLIDORA DE CINTA model HPCS
Polidora de cinta automàtica per a polir i abrillantar superfícies de material brut (marbre).
Es distingeix una primera zona amb els capçals de calibrar i una segona zona amb els capçals de polir i abrillantar, dotats amb un moviment de vaivé per garantir un bon acabat a tot el material.
La màquina amb un acurat disseny i acabats, disposa a la part frontal d’una franja de comportes transparents, així com dels comendaments de control dels capçals i de la cinta, per tal de poder veure i controlar còmodament el treball que s’estar realitzant.
Amplada màxima de les peces a polir 650mm i espessor màxim de 90mm.
MÀQUINA DE FORADAR model HMF-0
Màquina de foradar concebuda per realitzar forats a les cares laterals de peces rectangulars o quadrades.
TALLADORA DE PONT model HTO-B
Talladora de pont clàssica. Permet fer tot tipus de talls a una o diverses planxes de material de forma automàtica (talls paral·lels) o manual (talls a falsa esquadra).
Àgil, precisa i robusta.
TALLADORA DE PONT model HTO-B
Talladora de pont clàssica. Permet fer tot tipus de talls a una o diverses planxes de material de forma automàtica (talls paral·lels) o manual (talls a falsa esquadra).
Àgil, precisa i robusta. Motor de 17,5Kw - 24Hp.
Es pot posar variador de velocitat per regular la velocitat de gir del disc.
TALLADORA DE PONT model HTO-B
Talladora de pont clàssica. Permet fer tot tipus de talls a una o diverses planxes de material de forma automàtica (talls paral·lels) o manual (talls a falsa esquadra).
Àgil, precisa i robusta. Motor de 22Kw - 30Hp. Capçal no inclinable.
Es pot posar variador de velocitat per regular la velocitat de gir del disc.