Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

MÀQUINES D'OCASIÓ

També els hi podem oferir maquinària CANIGÓ d'ocasió, 100% restaurada, revisada i amb garantia. Els nostres técnics s'encarreguen de realitzar una revisió pofunda de la maquinària per assegurar el seu funcionament a ple rendiment.

En el nostre catàleg de maquinària d'ocasió, poden trobar polidores, talladores de pont, centres de treball universal, màquines per foradar, etc.

Si està interessat en comprar maquinària d'ocasió o voldria vendre alguna de les màquines CANIGÓ de la seva propietat, no dubti a contactar-nos. L'ajudarem a trobar el que busca.


TALLADORA DE PONT CNC model HTO-CUT

La talladora de pont HTO-CUT és una màquina CNC de 5 eixos, extremadament àgil i precisa.

A part del tres eixos ortogonals (X, Y i Z), disposa d’un capçal rotatori 360º i inclinable de 0º a 90º, que li permet fer talls en corba i talls en angle.

Addicionalment disposa d’un capçal secundari preparat per eines tipus fresa.

És una màquina molt versàtil, que pot treballar en mode manual, semiautomàtic o totalment automàtic.

CENTRE DE TREBALL UNIVERSAL model HM6000A

Centre de fresat. Pot realitzar tot tipus d’operacions de fresat per obtenir: tauler per cuina i bany, plats de dutxa, aigüeres, inscripcions, etc. Gràcies a la seva estructura monobloc és molt fàcil d’instal·lar i transportar. Té un magatzem amb 32 eines.

Es controla mitjançant una pantalla tàctil amb un programa molt fàcil d’utilitzar basat amb icones.

TALLABLOCS model HTB
Tallablocs amb disc vertical de 1800mm (fins 2200mm màxim) i disc horitzontal de 500mm.

Les tires obtingudes ja són del gruix i ample desitjat, i només els falta ser tallades en els dos costats a la longitud desitjada en una altra màquina auxiliar tipus escapçadora.

Màquina molt robusta amb possibilitat de renovació completa del control.
TALLADORA DE PONT model HTO-B
Talladora de pont molt versàtil. Permet fer qualsevol tipus de tall a una o diverses planxes de material de forma manual o automàtica.
Àgil, precisa i robusta.
Disposa de capçal secunadri per realitzar forats amb broca, taula giratòria motoritzada, murs metàl·lics.
TALLADORA DE PONT model HTO-B
Talladora de pont bàsica. Permet fer tot tipus de talls a una o diverses planxes de material de forma automàtica (talls paral·lels) o manual (talls a falsa esquadra).
Àgil, precisa i robusta.
TALLLABLOCS model HTB
Tallablocs amb disc vertical de 1200mm -1600mm i disc horitzontal de 600mm.Sin taula.
Les tires obtingudes ja són del gruix i ample desitjat, i només els falta ser tallades en els dos costats a la longitud desitjada en una altra màquina auxiliar tipus encabezadora.