Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

MÀQUINES D'OCASIÓ

També els hi podem oferir maquinària CANIGÓ d'ocasió, 100% restaurada, revisada i amb garantia. Els nostres técnics s'encarreguen de realitzar una revisió pofunda de la maquinària per assegurar el seu funcionament a ple rendiment.

En el nostre catàleg de maquinària d'ocasió, poden trobar polidores, talladores de pont, centres de treball universal, màquines per foradar, etc.

Si està interessat en comprar maquinària d'ocasió o voldria vendre alguna de les màquines CANIGÓ de la seva propietat, no dubti a contactar-nos. L'ajudarem a trobar el que busca.


TALLADORA DE PONT CNC model HTO-CUT

La talladora de pont HTO-CUT és una màquina CNC de 5 eixos, extremadament àgil i precisa.

A part del tres eixos ortogonals (X, Y i Z), disposa d’un capçal rotatori 360º i inclinable de 0º a 90º, que li permet fer talls en corba i talls en angle.

Addicionalment disposa d’un capçal secundari preparat per eines tipus fresa.

És una màquina molt versàtil, que pot treballar en mode manual, semiautomàtic o totalment automàtic.

CENTRE DE TREBALL UNIVERSAL model HM6000A

Centre de fresat. Pot realitzar tot tipus d’operacions de fresat per obtenir: tauler per cuina i bany, plats de dutxa, aigüeres, inscripcions, etc. Gràcies a la seva estructura monobloc és molt fàcil d’instal·lar i transportar. Té un magatzem amb 32 eines.

Es controla mitjançant una pantalla tàctil amb un programa molt fàcil d’utilitzar basat amb icones.