Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

MAQUINÀRIA

Estem especialitzats en la creació de maquinària feta a mida, per cobrir unes necessitats particulars dels nostres clients. La maquinària personalitzada permet trobar solucions especifiques per operacions complexes, repetitives, millorar rendiments o millorar nivells de producció.

No dubteu en contactar-nos i explicar-nos les vostres necessitats.
 
HTO-B
La talladora de pont clàssica per excel.lència. Permet fer qualsevol tipus de tall a una o vàries planxes de material.
Se’n valora l’acurat disseny que li proporciona precisió, agilitat, robustesa i una llarga vida útil. També se'n valora l'enorme facilitat d'ús.
Permet incorporar característiques tècniques i programes de tall especials per tal d’adaptar el màxim la màquina a les necessitats concretes de cada taller (copiador, programa cuines, programa talls a 0 i 90º...)

Exemples d’aplicacions:
Tall de taulers per a cuines i banys, rajoles, sòcols, motllures rectes amb copiador, peces especials.
CATÀLEG_HTO-B

HTO-GARBI
Talladora de pont bàsica que permet realitzar qualsevol tipus de tall a planxes i altres peces de gruix reduït. Destaca per tenir una gran versabilitat, agilitat i facilitat d'ús, de manera que garanteix un alt ritme de producció.
Permet incorporar opcionalment programes de tall per facilitar aquells treballs més complexos i freqüents (programa de cuines, programa de tall a 0 i 90º..)
Exemples d'aplicacions:
Tall de taulells per banys i cuines, rajoles, sòcols, peces especials.
CATÀLEG_HTO-GARBI

HTO-XALOC-R
Talladora de pont CNC de tamany mitjà que es caracteritza per la seva gran versatilitat. Al tenir el capçal giratori i la taula fixa és ideal per aquells tallers amb espai limitat.
La màquina és robusta i de línies bàsiques. Ha estat dissenyada per poder tenir una llarga vida útil i un alt rendiment.
El capçal giratori (disc fins a Ø625 mm) està constituït per elements de precisió, de manera que es garanteix rapidesa i una bona fiabilitat de la màquina en tots els treballs.
Dotada dels automatismes necessaris, l’HTO-XALOC-R permet realitzar tot tipus de treballs. Entre altres opcions, també pot incorporar un capçal fresa per fer forats o fresats.
CATÀLEG_HTO-XALOC-R
HTO-M 
Talladora de pont basada en el model HTO-GARBÍ però amb una estructura monobloc, amb taula abatible i capçal giratori. Permet realitzar qualsevol tipus de tall a planxes i altres peces de gruix reduït.
Destaca per la seva versatilitat, agilitat i facilitat d’ús, de manera que garanteix un alt ritme de producció.
El fet de tenir l’estructura monobloc en facilita la instal•lació ja que no requereix fonamentació.
Exemples d’algunes aplicacions:
Tall de taulells per banys i cuines, rajoles, sòcols, peces especials.
CATÀLEG_HTO-M
HTO-1200/2000
Talladora de pont de grans dimensions. En funció del diàmtre de disc màxim amb el que pugi treballar (des de 1200mm fins a 2000mm), l'estructura de la màquina presenta la potència i robustesa necessàries per garantir una bona agilitat de moviments i precisió.
Exemples d’aplicacions (depenent del diàmetre de disc):
Tall de blocs, treballs de cadirat, talls de peces de gruix, taulers per a cuines i banys, rajoles, sòcols, peces especials.
CATÀLEG_HTO-1200
CATÀLEG_HTO-1600
CATÀLEG_HTO 2000HPCS
Polidora de cinta automàtica per a polir i abrillantar superfícies de material brut, granit i/o marbre.
Es distingeix una primera zona amb els capçals de calibrar i una segona zona amb els capçals de polir i abrillantar, dotats amb un moviment de vaivé per garantir un bon acabat a tot el material.
La màquina amb un acurat disseny i acabats, disposa a la part frontal d’una franja de comportes transparents, així com dels comendaments de control dels capçals i de la cinta, per tal de poder veure i controlar còmodament el treball que s’estar realitzant. 
Diversificació de models segons el nombre de capçals i l’amplada màxima de material a treballar (des de 400mm fins a 2000mm), característiques que es poden modificar segons les necessitats de cada cas.
CATÀLEG_HPCS
HPB
Polidora de braç mitjançant l’acció d’un plat d’abrasius giratori.
El braç articulat està especialment dissenyat perquè resulti molt lleuger i manejable de manera que l’operari el pugui conduir amb gran facilitat per tota la superfície a polir.
Alhora, el braç incorpora el quadre de comandaments, de manera que permet regular la pressió de treball de la mola per tal d’ajustar-la còmodament, a les necessitats del polit que s’està realitzant obtenint així un excel•lent resultat.
Màquina bàsica per qualsevol taller, d’alt rendiment i llarga vida útil.
CATÀLEG_HPB
HBIS-0
Biselladora manual portàtil.
Permet fer petits bisells a les quatre arestes de tot tipus de rajoles. Destaca per la facilitat d’ús i mobilitat.
És ideal per utilitzar com a màquina auxiliar per exemple a la sortida d’una màquina de treball continu, com pot ser una polidora de cinta, o per utilitzar a peu d’obra.
El sistema de bisellat actuant a la cara inferior de la peça fa que no sigui necessari regular l’alçada del capçal i alhora, garanteix la igualtat d’altura dels bisells. Permet seleccionar entre 1, 2 o 3 cicles depenen de l’acabat desitja i gràcies a la taula de rolines, es minimitza l’esforç necessari per fer entrar i sortir les peces.
CATÀLEG_HBIS


HMF-0
Màquina de foradar concebuda per realitzar forats a les cares laterals de peces rectangulars o quadrades.
Gaudint d’un innovador disseny, resulta un model extremadament pràctic, manejable, eficaç i de molt baix cost.
Cada capçal és autoportant de tots els elements necessaris per a la realització del forat: broca, topalls, premsors, etc. Aconseguint així un funcionament molt àgil i còmode.
L’estructura, muntada sobre quatre rodes, en facilita el trasllat.
Permet foradar gran diversitat de formes i fins i tot substituir espontàniament, la broca per un petit disc podent realitzar així ranures horitzontals.
CATÀLEG_HMF-0