Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Empresa

CANIGÓ és una empresa familiar, amb orígens al segle XIX, dedicada a la fabricació de maquinària per a la industria de la pedra.
L’esforç i el treball de molts anys han permès crear un producte de gran qualitat, molt apreciat en el mercat per la seva robustesa, senzillesa d’ús i manteniment.
La presència en el sector durant tots aquests anys, li ha permès conèixer les necessitats dels usuaris dels seus productes i col·laborar conjuntament, per trobar les solucions més adients.

Estem especialitzats en maquinaria feta a mida, una solució personalitzada que respon a unes necessitats particulars dels nostres clients.
Oferim un servei global que inclou l’assessorament tècnic i mecànic pel manteniment de les màquines després de la seva instal·lació.
La maquinària CANIGÓ està present a molts països arreu del món. La nostra principal motivació és millorar constantment per oferir a tots els nostres clients un servei de màxima qualitat.