Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Actualitzacions i adaptacions

Realitzem tot tipus d’actualitzacions i adaptacions per tal de treure més rendiment i allargar la vida útil de la maquinària ja instal·lada.
Entre altres, les més habituals són:

Instal·lació capçal fresa. El capçal fresa és un molt bon complement per la talladora. Permet fer forats amb una broca o fresats utilitzant un fresolí. Depenent del nivell d'automatització de cada màquina, es poden fer més o menys diversitat  de treballs amb aquest capçal addicional.
Va muntat al lateral del suport del disc. Porta expulsió central d'aire comprimit i refrigeració per l'eina.

Renovacions taules. La taula és la part de la talladora que pateix més. El pes dels blocs o planxes a tallar, el fregament a l'hora de carregar i descarregar, el contacte constant amb l'aigua durant el tall, fan que pateixi un desgast més important que la resta de parts de la màquina. Aquest desgast implica un treball incorrecte i pot portar problemes de precisió en els treballs realitzats.
Una molt bona opció per allargar la vida útil de la talladora, és renovar la taula. En la majoria de màquines el pont està molt ben conservat i pot aguantar el treball de molts anys. Canviant la taula vella per una de nova és una manera més econòmica d'estrenar màquina!

Renovar botonera de control. La botonera permet a l'operari controlar i operar amb la màquinal. És indispensable i cal que estigui en bon estat. Els diferents components que la composen (braç articulat, pantalla programador, regulador de velocitat, palanques de moviment, etc.), requereixen d'un manteniment adequat i al cap de cert temps requereixen ésser renovats. Amb una botonera renovada l'operari pot treballar de forma més còmoda, àgil i segura, ajudant així a garantir un bon resultats dels treballs realitzats.

Actualitzacions de software. Amb l'objectiu de millorar constantment els nostres productes, s'han anat desenvolupant noves versions dels software que controla la màquina. Cada nova versió inclou millores per tal de facilitar el treball amb la màquina, fent-lo més senzill i àgil, intentant així minimitzar els temps morts i possibles errors d'operativitat.
Una bona manera per millorar el rendiment de la màquina és substituir el software actual per un de més nou. No totes les versions són compatibles amb totes les màquines. Cal estudiar cada cas.

No dubteu en consultar-nos quines millores es poden aplicar en la vostra màquina.

Adaptacions a la normativa CE. La normativa CE regula, entre altres, qüestions relacionades amb la seguretat de les màquines. És important i obligatori que totes les màquines la compleixin. Les màquines màquines fabricades fa anys poden no estar adaptades a aquesta normativa pel fet de que encara no estava en vigor. En aquests casos cal realtizar algunes petites modificacions a la màquina per tal que compleixi amb la normativa.
Realitzant una petita intervenció treballareu amb més seguretat i us estalviareu sancions.